Γνωρίστε το Choux Choux

Η γλυκιά ιστορία του ζαχαροπλαστείου Choux Choux ξεκινά σε μια κουζίνα γιαγιάς το 2001. Σε αυτήν ο Δημήτρης Λέκκας ανακάλυψε την αγάπη και το ταλέντο του για τη ζαχαροπλαστική εκτελώντας παραδοσιακές συνταγές της Ίμβρου, τη γενέτειρα της γιαγιάς. Χρόνια αργότερα θα βρεθεί στο Παρίσι, στην ακαδημία Le Cordon Bleu, όπου με το ταλέντο και την αφοσίωση του θα τελειώσει πρώτος την τάξη του και βραβεύεται από μερικούς από τους καλύτερους chef στην Ευρώπη.

Πραγματοποιώντας το όνειρο του, το ζαχαροπλαστείο Choux Choux ξεκίνησε το 2021 στην πλατεία Ξυλοκάστρου απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Βλασίου.Δημιουργώντας μοναδικές συνταγές, ανανεώνοντας το κλασικό και πάνω από όλα έχοντας υψηλά standard στη γεύσης το ζαχαροπλαστείο Choux Choux προσφέρει έναν γευστικό καμβά που ικανοποιεί τους κλασικούς, τους απαιτητικούς μα και τους γνώστες. Με σεβασμό στα υλικάκαι τις διαδικασίες, κλασικά και πρωτότυπα γλυκά παράγονται φρέσκα και ποιοτικά κάθε μέρα. Επιπλέον, αναλαμβάνονται τα ζαχαροπλαστικά κομμάτια Catering, Εκδηλώσεων βαπτίσεων και γάμων. Ακούγωντας την εποχή, εκτός από την ποιότητα και τη γεύση των κλασικών γλυκών,
παρασκευάζονται προϊόντα χωρίς ζάχαρη .

Όραμά μας

Κορυφαία ποιότητα υλικών

Διαλέγουμε καθημερινά τα υλικά με γνώμονα την καλύτερη ποιότητα.

Ασυναγώνιστη γεύση

Δοκιμάζουμε και τεστάρουμε κάθε προϊόν με μεγάλη λεπτομέρεια, ώστε να παραχθεί αυτό με μια ασυναγώνιστη γεύση.

Γλυκά που ξεχωρίζουν

Διαφέρουμε καθώς παρασκευάζουμε φρέσκα γλυκά καθημερινά, τα οποία ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

Διαρκής βελτίωση και ανανέωση

Στόχος μας η συνεχής βελτίωση των προϊόντων μας και η ανανέωσή τους με φρέσκες ιδέες.

Οι άνθρωποι μας αγαπούν
και το δείχνουν

Επιτέλους κάτι νεανικό και μοντέρνο στην πόλη του Ξυλοκάστρου. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
Γιάννης Κ.
Επισκεφτόμαστε το Ξυλόκαστρο για αυτό το μαγαζί! Εξαιρετικός ο Δημήτρης!
Θεανώ Η.
Υψηλή ποιότητα υλικών και μοντέρνες ιδέες! Συνεχίστε έτσι!
Ιουλία Λ.
dim_presentation