Η γλυκιά ιστορία του ζαχαροπλαστείου Choux Choux ξεκινά σε μια κουζίνα γιαγιάς το 2001. Σε αυτήν ο Δημήτρης Λέκκας ανακάλυψε την αγάπη και το ταλέντο του για τη ζαχαροπλαστική εκτελώντας παραδοσιακές συνταγές της Ίμβρου, τη γενέτειρα της γιαγιάς. Χρόνια αργότερα θα βρεθεί στο Παρίσι, στην ακαδημία Le Cordon Bleu, όπου με το ταλέντο και την αφοσίωση του θα τελειώσει πρώτος την τάξη του και βραβεύεται από μερικούς από τους καλύτερους chef στην Ευρώπη.
Πραγματοποιώντας το όνειρο του, το ζαχαροπλαστείο Choux Choux ξεκίνησε το 2021 στην πλατεία Ξυλοκάστρου απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Βλασίου.Δημιουργώντας μοναδικές συνταγές, ανανεώνοντας το κλασικό και πάνω από όλα έχοντας υψηλά standard στη γεύσης το ζαχαροπλαστείο Choux Choux προσφέρει έναν γευστικό καμβά που ικανοποιεί τους κλασικούς, τους απαιτητικούς μα και τους γνώστες. Με σεβασμό στα υλικάκαι τις διαδικασίες, κλασικά και πρωτότυπα γλυκά παράγονται φρέσκα και ποιοτικά κάθε μέρα. Επιπλέον, αναλαμβάνονται τα ζαχαροπλαστικά κομμάτια Catering, Εκδηλώσεων βαπτίσεων και γάμων. Ακούγωντας την εποχή, εκτός από την ποιότητα και τη γεύση των κλασικών γλυκών,
παρασκευάζονται προϊόντα χωρίς ζάχαρη .
Διαλέγουμε καθημερινά τα υλικά με γνώμονα την καλύτερη ποιότητα.
Δοκιμάζουμε και τεστάρουμε κάθε προϊόν με μεγάλη λεπτομέρεια, ώστε να παραχθεί αυτό με μια ασυναγώνιστη γεύση.
Διαφέρουμε καθώς παρασκευάζουμε φρέσκα γλυκά καθημερινά, τα οποία ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.
Στόχος μας η συνεχής βελτίωση των προϊόντων μας και η ανανέωσή τους με φρέσκες ιδέες.